http://www.iptrend.nl/wp-content/uploads/2017/05/Banner-VoIP-Zakelijk-2.png

Bellen in 2017 via vaste telefoon, PC of mobiel

IPtrend levert Voice over IP bellen oftewel VoIP.  Meer dan de helft van de MKB bedrijven gebruikt VoIP al. En dat doen ze niet voor niets. Het is goedkoper ten opzichte van het traditionele bellen met ISDN lijnen. U bent beter bereikbaar door vele handige functies. U bent flexibeler in het op- en afschalen van (tijdelijke) gebruikers en u heeft geen fysieke centrale bij u op kantoor. Als u eenmaal met VoIP belt zullen uw telecom kosten structureel lager blijven dan u gewend was. Als u dit wilt controleren dan rekenen wij dit graag voor u uit, dat kost u niets!

Er zijn vele redenen waarom u voor VoIP telefonie gaat kiezen

Deze hosted telefonie oplossing uit de cloud maakt klantcontact zoveel makkelijker en beter dan in de oude situatie met een vaste telefooncentrale.
Alle functionaliteiten zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, meldteksten, wachtmuziek, huntgroepen, rapportages en nog veel meer zitten standaard in het pakket zonder extra te hoeven betalen.
Dankzij de ontwikkeling van software technologie is het mogelijk om telefonie voor een vaste aantrekkelijke prijs per maand aan te bieden.